Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2006, 12:38   #239
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Powiem Wam panowie,że free jest fajne ale nie do końca. Z Free mam Kerio PF, FileZillę, Peer Guardian, AVG Free Edition (antywir). Niestety problem jest z pakerami i Menadżerami plików. "Nikt nie zastąpi Ani", pardon WinRara oraz Total Commandera. Próbuję ZIP Genius i 7 Zip oraz WorkSoft Navigator. W WSN przeszkadza mi złe otwieranie rarów. W TC pliki po prostu otwierają się w okienku programu (po jednej stronie i można rozpakowac, kopiować, A w WSN nie bardzo. RARa też ciężko zastapić... Nero też ale tu mozna kupić jakiś OEM i mieć Nero Express. A co może zastapić Nero ? Do nagrywania płytek DVD z filmami (DVDR-Video) oraz dvix na płytki...

Nie mogę też dojść do ładu z Open officem. W zasadzie korzystam tylko z jednego arkusza Excela, gdzie mam swoje finanse. I przeniesienie go do OO daje błędy. A szkoda, bo w arkuszu udziwnień wiele nie ma, są proste działania.

SITH LORD

Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 20.01.2006 o godz. 12:43
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post