Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2006, 22:32   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cool

Cytat:
Napisany przez bo_bo
Ja tez mam nagryware sony dw-q28a i ten sam problem. A mianowicie plusów nie moge nagrac ponizej x6. Prubowałem zmiany biosa, ale nic nie dało. A szkoda bo czasami jak nagram taki film, to mi na stacjonarnym dvd sie ciha ostro.
Wpakuj ten bios do OmniPachera, zaznacz dla wszystkich plusów 2,4x a dla minusów 1x i po sprawie tylko wątpię w jakość takiego nagrania
Dołączone obrazki
File Type: png Schowek01.png (22.5 KB, 501 oglądane)
ed hunter jest offline