Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.10.2002, 11:44   #23
TOMMYx
Gość

Exclamation

Cytat:
BD napisa***322;(a)
[B]

doskonale wiem co zablokuje i wiem, ze to nie twoj komp a cala siec
nie interesuje mnie IP twojego kompa bo nie ma go po co blokowac

jezeli to nie jest IP to proponuje bys sam dobrowolnie zrezygnowal z dalszego uzywanie sieci ...

[B]

po twojej wypowiedzi na forum

najpierw cos osiagnij a pozniej pogadamy o kompetencjach
Facet, co Ty za głupoty wypisujesZ !!!
Dlaczego mam zrezygnować z dalszego używania sieci
Ty chyba na głowe upadłeś, proponuję dobrego specjalistę w dziedzinie urazów mózgu. !!!

I CO TO ZA PRYWATNE WIADOMOŚCI Z POGRÓŻKAMI CO
ZAUWAŻYŁEM, ŻE GÓWNO CIĘ OBCHODZI TO, ŻE ZABLOKUJESZ CAŁĄ SIEĆ A NIE TYLKO MNIE. TAKI WŁAŚNIE JESTEŚ, WIDZISZ TYLKO SWÓJ KONIEC NOSA I NIC WIĘCEJ. I nie ważne, że do sieci podłączonych jest kilkaset osób i oprócz mnie na CDRINFO zagląda tutaj masa ludzi ode mnie "z podwórka".

I nie pisz mi pierdół o tym, że mam coś osiągnąć, nie masz pojęcia, jakie posiadam wykształcenie i jakie mam osiągnięcia, także lepiej uważaj co piszesz, bo kiedyś TY źle skończysz, kiedyś się natniesz i wtdy będziesz żałował swoich czynów INFORMATYKU OD SIEDMIU BOLEŚCI !!!!!

I jak juz wspomniałem - nie jesteś dla mnie osobą kompetentną, mało tego, po przeczytaniu Twojej prywatnej wiadomości do mnie, uważam, że jesteś zwykłym aroganckim gnojkiem, który myśli, że jak ma pod nickname "Team Member" to już mu wszystko wolno, a tak naprawdę jestes takim samym szarym człowieczkiem jak ja czy cała reszta, ale że się starasz wywyższać i cwaniakować, to nawet nie zasługujesz na szczebel szarego człowieczka.

PS" żółte kartki to mżesz sobie przyczepić do lodówki, żebyś nie zapomniał czegoś a nie mi dawać"

Kolego BD, straciłem do Ciebie szacunek, tak więc myslę, że wszyctko co miałem do powiedzenia znajduje się wyżej. Nie mam juz zamiaru kontynuować tej głupiej rozmowy, tylko niepotrzebnie nabijam sobie ilość postów w takiej dennej rozmowie.

Mam propozycje, i tak się nie widzimy, więc po prostu unikajmy sie na tym forum a wszystko będzie dobrze.
  Odpowiedz cytując ten post