Cytat:
|
Napisany przez andrzejj9
Z 350D mnie kiedyś na parkingu Auchana zaczepił jakiś Rumun w niezłym samochodzie, który mówił, że mu się benzyna skończyła i potrzebuje cokolwiek, żeby ją kupić i chciał mi sprzedać całkiem przyjemny zestawik (body plus dwa obiektywy, chyba też dodatkowa lampa błyskowa) za... 500 złotych  Jak powiedziałem, że nia mam tyle przy sobie to chciał nawet za 300
Generalnie sprzęt wyglądał dobrze (nówka w oryginalnym opakowaniu) i chyba nie była to podróbka, ale nie kupuję z zasady kradzionych rzeczy, więc odmówiłem. W każdym razie cena była niezła 
|
Ci to chyba pod większością hipermarketów stoją

kiedyś taki jeden chciał mi wcisnąć lornetki. Full bajera, niby że z noktowizorem (był dzień więc niedało sie sprawdzić - ale i tak wiadomo że to ściema). Oczywiście sprzęt nówka, prosto z rosyjskiej armii, nigdzie pan tego nie kupi i to po takiej cenie. Cena początkowa to 100zł. Powiedziałem że nie potrzebne mi lornetki, a poza tym to nie mam tyle kasy. Gościu jeszcze długo mnie namawiał, ale ja twardo, ze nie chce. W końcu poszedł po cenie

80zł potem 60zł, jeszcze chwile później za 40zł

na koniec mówi: no to ile pan ma to niech pan da ^_^ hahaha na tym sie skończyło
oczywiście nie kupiłem tych lornetek
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________