U mnie z tymi j****** tdk ami tez były problemy ale tylko do czasu....... kiedy przestałem je kupować

Serio wielka kicha te tdk .tylko tdk te które miały nagrywanie *4 jako najszybsza opcja były poprostu najlepsze . ale to było dawno.... Obecnie powiem szczerze tylko 2 rodzaje płytek kopce Verbatimki i Sony .I szczerze mówiąc te drugie doruwnują Verbom i nawet lepiej mi sie na nich spawa i są 20 groszy tansze od verbek . Polecam soniaki DVD-R Ver.2.0/1X-8X !!!!!!! A na verbatimkach wole na tych złotych niż na perłowych bo ostatnio perłowe + na 20 wywaliło błąd nośnika na 6 szt.A nigdy nie miałem z verbkami najmniejszego kłopotu . - perłowe są git .
Podsumuwując TDK więcej napewno już nie kupię - totalny shit - coś w podobie płyt typu NO NAME . Pozdro 4 all
A ! zapomniałem napisać że mam spore doświadczenie co do jakości płytek bo na swoim koncie mam już wypalone ponad 2000 płytek dvd przez 2 lata i 2 miesiące mniej więcej . Wypalam je na LG GSA4040B i od roku także na LG GSA4163B . Obie spawary śmigają jak szalone .....nawet po sporym już przepale