Cytat:
Napisany przez luc
Mam film z jakiejs gazety gala czy innego badziewia.
Oczywiscie zanim moge zobaczyc film musze zobaczyc jakies 10 minut zapowiedzi i reklam.
Chcialem zgrac wyrzucic co niepotrzebne i nagrac i tu zaczynaja sie schody, moze jest juz gdzies rozwiazanie tego problemu ale poczatkuje dopiero z ta przygoda i nie mam pojecia jaki to rodzaj zabezpieczen.
Otoz wiekszosc plyt kopiowalem DVDShrink, przy tej plytce wyskakuje blad CRC. Probowalem DVD Decrypter dochodzi do jakiegos momentu potem informuje o bledzie i moge klawiszem ignoruj probowac dalej.
Doczytalem sie tutaj o jakims zabezpieczeniu i pobowalem DVBFAb ale efekt tez mizerny.
Alkochol120% ktorym probowalem zrobic image zeby z dysku potem mielic to wyswietla mi od 50% filmu bad sectory plytki. Po mieleniu przez 8 godzin i dojsciu do 63% zrezygnowalem.
Nie wiem jakie to zabezpieczenie jest, ani jak go nazwac, plyta nie jest zniszczona ani porysowana, wyglada na to ze to jeden z Vob jest tak walniety inne chyba daja sie czytac.
Czy moze ktos cos mi podpowiedziec, ja jestem inteligentny wystarczy tylko 3 razy powtorzyc jak, a ja zrobie.
|
A tak na koniec powiem,że nie spotkałem się z zabezpieczonymi płytami DVD w gazetach..