Dyskusja: Wspomnienia...:)
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.01.2006, 02:08   #5
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Temat ten jest jakby stworzony ...dla mnie - bowiem jest już bardzo blisko rocznica mojego pojawienia się na tym Forum
Wszystko tak naprawdę zaczęło się 19 stycznia 2005 roku - wtedy to nabyłem moją nagrywarkę - LG8526B
Początkowo wszystko przebiegło bez problemu - do momentu kiedy chciałem zainstalować sobie InCD - zwisy, problemy itd.
Przez kolejne dni nikt mi nic nie mógł pomóc - a jakoś miałem chęć na zapis pakietowy ...
I tak oto nadszedł 27 stycznia - dzień, w którym trafiłem na strony serwisu CDRinfo, a następnie Forum. Ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedzi w wyszukiwarce - zarejestrowałem się i napisałem swój pierwszy post !!!
Pamiętam, że zostałem trochę ostro potraktowany na początku - aczkolwiek już wkrótce dzięki pomocy osób z Forum pewne sprawy się wyjaśniły. Bradzo szybko też dowiedziałem się, jakie płyty są dobre, a jakich nie warto kupować itd.
I tak oto prawie w przeddzień rocznicy mojego pojawienia się na Forum - mam na liczniku ponad 800 postów !!! I dowód sympatii od wielu z Was w postaci reputacji ...
Gdyby ktoś rok temu mi powiedział, że trafię na takie Forum, gdzie porozmawiać będzie można - prawie o wszystkim - od komputerów, sprzętu RTV, poprzez politykę, historię, aż do rozrywki ...nie uwierzyłbym.
Nie raz mi już pomogliście - poradziliście. Ja też w miarę swojej wiedzy, staram się pomagać. Oczywiście zdarzają się też małe "śpięcia" np. w tematach politycznych itd. - ale mimo wszystko darzę Was wszystkich szacunkiem, a większość mniejszą lub większą sympatią ...

Naprawdę się cieszę, że ten rok (z małą przerwą latem, kiedy to bywałem tutaj rzadko), spędziłem na tym Forum.

Pozdrawiam wszystkich !!!
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post