Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.01.2006, 13:21   #444
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Xentri
To moze i ja wtrace swoje 5 groszy:-) Od kilku dni testuje wlasnie w/w neca i musze powiedziec, ze mi nero pokazuje obszar na ktorym moge wypalic napis. Niestety pokazuje troche mniej miejsca niz jest faktycznie na plytce i nie pozwala wypalic napisu w miejscu gdzie według niego są dane.
a robisz to na zamknietej plytce czy zostawiasz ja otwarta ?

bo mi jakos tego nie chce czynic - pokazywac ile mam miejsca