Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2006, 08:00   #1847
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Też bym wolał, tylko nie bardzo mi w win2k wychodzi, chyba się nie da.
da sie tylko za kazdorazowym odswiezeniem pulpitu trzeba programik odpalac jeszcze raz

ja ma w autostarcie to co w zalaczniku i sie sprawdza

P.S.
mi nie chodzi o kolor tla tylko kolor czcionki pod ikonami (na bialym tle da sie to zrobic, ale jak jest juz taperta to sie nie sprawdza) bo czcionka jest dalej biala
Dołączone pliki
File Type: zip transdsk.zip (11.1 KB, 20 oglądane)