odpowiedż dla Plemnika
Zastanawiam się czy piszesz tylko po to by pisać, czy tez czytasz uważnie to co piszą inni. (to na marginesie).
A teraz do rzeczy. Wg informacji CDRinfo Liteon 24x z procesorem ver.3 nie da sie przerobić na x48 z procesorem w ver.5 a okazuje się, ze sie da i to z doskonałym skutkiem. Jak więc mam wierzyć każdemu słowu pisanemu? Jeśli Liteon x24 na USB z prockiem ver.1 posiada (na oko) taką samą mechanikę co nagrywarka Liteon x12, a w tej ostatniej jest taka sama ver.1 procesora - to uważasz, ze nie mam powodów do rozważań nad takim rozwiązaniem. Mało tego - swojego czasu trafiłem w internecie na taką informację przeróbki i dlatego pytam (wtedy nie miałem Liteon`a), bo nóż akurat ktoś to zrobił lub przeczytał o tym samym. Proponuje więc uważniej czytać zapytania, bo w nim zasugerowałem, że coś na ten temat już skrobałem i nie leniuchowałem. Jeśli natomiast męczą i nudzą Cię pytania, to ich nie czytaj i nie odpowiadaj, z korzyścią dla początkujących i znawców tematu, bo forum jest ogólnie dostępne, a pytania może zadać każdy o różnym poziomie wiedzy. Raczej zaproponuj moderatorowi specjalne forum dla "znawców". Zobaczymy wtedy poziom wiedzy i dyskusji tej kasty uważającej się za wybitnych fachowców. Oby tylko nie okazała się stara prawda: "krowa która dużo ryczy mało mleka daje". Ot i wszystko - sorry.
|