Cytat:
|
Napisany przez andrzejj9
Szczerze mówiąc, to trochę chamsko potraktowali widzów.. Ja rozumiem, że zachęcanie do obejrzenia drugiej serii itp., ale jednak kolejne serie serialu powinny być niezależne od siebie, a nie, że po dwudziestu kilku odcinkach tak naprawdę nic się nie wyjaśnia.. Moim zdaniem to nie w porządku..
A swoją drogą te dzisiejsze odcinki były wybitnie nudne.. Już tylko czekałem, żeby się skończyły i kiedy obejrzę sobie Smallville, które akurat zacząłem. Według mnie dużo lepsze.
|
No dzieki bogu nie jestem sam.Tak nudnego,beznadziejnego,serialu dawno nie widziałem.

Czas spędzony na oglądaniu tego czegoś to czas stracony.Ten serial był o niczym.Nie wiem dlaczego to coś dostało nagrody i za co?''Rodzina Soprano'' - to ja rozumię.Ale ten ''serial'' powodował u mnie jakiś rodzaj nerwowości zwłaszcza ostatni odcinek.Jedyne co mnie rozbawiło to porwanie tego chłopaka.Ciekawe co mu zrobią

?Czy wprowadzą go w tajniki życia intymnego na morzu?

Czy doświadczy żelaznego uścisku niedzwiedzia i poczuje męski oddech na plecach?

Tak to odebrałem ja i wszyscy domownicy.
Pozatym film jest strasznie naiwny.(Radar na drwenianej tratwie?-chyba zasilany szczerymi chęciami).No i te wspaniałe efekty specjalne

(to coś co chciało wpie****ić Locka)-litości.
Liczyłem też,że grubas wykituje ale niestety przeżył.
Przez to straciłem ostatni odcinek ''Gotowe na Wszystko''.

Jeśli myślicie ,że wszystko się wyjaśni w następnej serii,to się mylicie. :cool: