Cytat:
adje napisa***322;(a)
Zastanawiam się czy piszesz tylko po to by pisać, czy tez czytasz uważnie to co piszą inni. (to na marginesie).
|
Wskaz mi gdzie pisze bez zwracania uwagi na to co napisal poprzednik? Z Matim dogadalismy sie poza antena jakby (na GG) i jesli Cie to interesuje to
przyznal mi racje (i co lyso teraz?). Druga sprawa to Twoje podejscie - nie jest kwestia mojego chcenia czy niechcenia czytania powtarzajacych sie tematow - po prostu to wszystko to zbedne bity do sciagniecia ktore kazesz sciagac innym!!!
Czyli narazasz ludzi na koszty! Uzmyslawiasz sobie to? wyobraz sobie codziennie po dwadziescia postow w stylu:
"Dlaczego nie moge wielokrotnie nagrac tej samej plyty?"
"Dlaczego jak pale plyte z indeksem 8 z redkoscia X40 to sa bledy?"
"Moj liteon jest zepsuty - nie widzi poprawnie plyt 99minutowych!!" itd itp.
Juz rozumiesz po co sa pewne zasady czy trzeba ci to bardziej rozrysowac?
Przestan pisac ze ja sobie cos ubzduralem - jak masz watpliwosci to zapytaj moderatorow forum - jest zasada najpierw szukac a dopiero pozniej pytac i tyle.
To nie moj wymysl!
Twoj temat jest bardzo szeroko opisywany i wystarczylo chociazby w goooglu wpisac zapytanie aby otrzymac pelnie informacji.
(to pochodzi z forum liteona na CD Freaks - wyszukane w googlu)
* LTR-0841-->LTR-12101B: possible, sanyo chipset [Personally tested]
* LTR-12101B: Not upgradable, sanyo chipset [Personally tested]
* LTR-12102B: Not upgradable, mediatek chipset [Personally tested]
* LTR-12101C-->LTR-16101B: maybe possible?, sanyo chipset [Not tested by me]
Co do podkrecania Litka 24X na cdrinfo napisali ze wersja 3s jest podkrecalna do 32. Faktycznie da sie wiecej ale przeciez bledu w tym stwierdzeniu nie ma wiec o co ci chodzi? Nie napisali ze nie da sie upgrade'owac do 40 tylko ze sie da do 32 bo dopiero niedawno okazalo sie ze jest inaczej.
LTR-24101B: Not upgradaple, sanyo? chipset? [Not tested by me]
LTR-24102B: Not upgradable, mediatek chipset. [Personally tested]
LTR-24103S --> "3"-Chipset-based 40125S. Use this firmware, mediatek chipset. [verified by Airhead] Thanks to "ArekZ", "Marius_The_Mad" and "Maik"!
PS "pytania moze zadawac kazdy, o roznym poziomie wiedzy" - oczywiscie ze tak, tylko zgodne z tematyka i zasadami panujacymi na forum. Zgodzisz sie ze pytania o czas odlotu samolotu do Berlina sa tu troche nie na miejscu? No to chodzi o podobna sytuacje. Najpierw poszukaj - bo baaaardzo slabo szukales (niecala minuta pracy z googlem zeby dostac wyniki przedstawione powyzej) - a pozniej pytaj.
Mimo wszystko pozdrawiam... uffff ale sie rozpisalem... mam nadzieje ze juz sie temat wyczerpie? przynajmniej w kwestii czy trzeba sie trzymac zasad czy kazdy moze sobie pisac jak chce ;-)