|
EAC a problem kompresji..
Cześć! Maćku dzięki za informacje które podałeś mi na forum,ale nic z tego nie wyszło.Problem z dekompresją z mp3 na wave jak wytępował,tak występuje nadal.Lame ściągnąłem ze strony twórców(?) Niestety nie dało to żadnych rezultatów.Mało tego,wersje 3.90 są ze trzy; w serwisach audio i na hydragenie piszą,iż najlepsza to 3.90.3 Cóż z tego,skoro nieposiada ona pliku .exe i EAC nijak nie może dopisać do niej ścieżki.Po wklejeniu do niej pliku 3.90 exe(właśnie z tej wersji 3.90) program widzi Lame,lecz błąd jak wyskakiwał tak wyskakuje dalej Jak już wspomniałem wersji jest sporo,od 3.92 plik Lame.exe jest "widoczny" dla EAC-a..Cóż z tego,jeśli błąd wciąz istnieje.Zastanawia mnie także czemu wersje tegóż kodera róznie "ważą" I to czasem te same wersje! Ja rozumiem,że znajdują się dodatkowe opcje,ale żeby nie było w niektóych pliku.exe A druga rzecz ForceAspi z funkcją killAspi ani Aspi4.72a nie pomogły-EAC jak nie chodził pod interfejsem ASPII tak nadal nie chodzi.Nie widzi pod zewnętrznym interfejsem napędów.Pozdrawiam i liczę na Twoją pomoc.
|