Cytat:
|
Napisany przez Atlantis
Witam!!!
Czy sam fakt, że weryfikacja przebiegła pomyślnie, jest wyznacznikiem tego, że moje dane są bezpieczne?
|
Nie, choc kazdy zapewne zrozumie "pewnosc" na swoj indywidualny sposob. Zreszta to chyba nawet pytanie filozoficzne, czy mozemy byc pewni czegokolwiek.
Cytat:
|
Napisany przez Atlantis
Nagrywam na dobrych płytach (Verbatim, TDK) - do tego czasu głownie minusach, ale ktoś mi ostatnio powiedział, że plusy są pewniejsze... Mam SOHW 812S, co o tym myślicie?
|
Mysle, ze to na tyle duze uproszczenie, ze nie mozna uznac tego za prawde. Plusy technologicznie sa troche lepsze od minusow. Tzn chodzi o to ze system adresowania jest troche bardziej zaawansowany, ale jezeli chodzi o "pewnosc" to raczej porownywalbym poszczegolne nosniki (przez nosnik rozumiem encje: rodzaj, predkosc, marka, producent) w zestawieniu z poszczegolnymi nagrywarkami.
Cytat:
|
Napisany przez Atlantis
Ale do rzeczy... W Nero info tool są jakieś testy, które z nich pozwolą mi upewnić się co co jakości zapisu? Zwykły skan disc wystarczy, jeśli wszystkie sektory są zielone?  Jak interpretować wyniki "Disc Quality"?
|
Dosc luzno. Mowiac opisowo, jest to przetestowanie samochodu przed odpalenie silnika i sprawdzenie czy jedzie do przodu.