Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2006, 23:08   #2
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Atlantis
Witam!!!

Czy sam fakt, że weryfikacja przebiegła pomyślnie, jest wyznacznikiem tego, że moje dane są bezpieczne?
Nie, choc kazdy zapewne zrozumie "pewnosc" na swoj indywidualny sposob. Zreszta to chyba nawet pytanie filozoficzne, czy mozemy byc pewni czegokolwiek.

Cytat:
Napisany przez Atlantis
Nagrywam na dobrych płytach (Verbatim, TDK) - do tego czasu głownie minusach, ale ktoś mi ostatnio powiedział, że plusy są pewniejsze... Mam SOHW 812S, co o tym myślicie?
Mysle, ze to na tyle duze uproszczenie, ze nie mozna uznac tego za prawde. Plusy technologicznie sa troche lepsze od minusow. Tzn chodzi o to ze system adresowania jest troche bardziej zaawansowany, ale jezeli chodzi o "pewnosc" to raczej porownywalbym poszczegolne nosniki (przez nosnik rozumiem encje: rodzaj, predkosc, marka, producent) w zestawieniu z poszczegolnymi nagrywarkami.

Cytat:
Napisany przez Atlantis
Ale do rzeczy... W Nero info tool są jakieś testy, które z nich pozwolą mi upewnić się co co jakości zapisu? Zwykły skan disc wystarczy, jeśli wszystkie sektory są zielone? Jak interpretować wyniki "Disc Quality"?
Dosc luzno. Mowiac opisowo, jest to przetestowanie samochodu przed odpalenie silnika i sprawdzenie czy jedzie do przodu.
pawelblu jest offline