Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.01.2006, 02:33   #7
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez mjez
Wyczytałem na innych forach dyskusyjnych że ten mój przypadek nie jest odosobniony i polkomtel walczy juz od dłuższego czasu z tym problemem , ale jak widac bezskutecznie.
he he, to walczy już wiele lat, oj wiele

sto razy miałem ten problem, używałem simplusa wiele lat

a "sami swoi" nagle doładowało mi konto 120pln podczas rozmowy, tak ni z tego i owego

widziałem też sami swoi u kolegi, jak doładował przy mnie 10pln i w ciągu 2-3 minut co chwila zmniejszał się stan konta o 50gr, aż do zera

i polecam olać gsm, to absurd nosić przy sobie telefon, czemu nie lodówkę czy kaloryfer

ludzie nie używający gsm są bardziej słowni, jak się umówią na 16.30 to nie dzwonią o 16.30, że się spóźnią - przybywają na czas, co też czyni ich spokojnymi, uśmiechniętymi, relax, no problem

Roman Gutek, właściciel "gutek film" ma ciekawą teorię o komórkach: że młodzi nie chodzą do kina, bo nie mają za co, po zapłaceniu rachunku/doładowaniu.

ja wyrzuciłem i wszystko się jakoś ułożyło, polecam
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post