Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.02.2006, 11:57   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to ja podsumuje - baterie NI-MH można doładowywać, ale lepiej rozładowywać do końca, NI-CD (już chyba wyszły z obiegu...) nie wolno doładowywać, bo padają momentalnie.

ale do cholery tu nie o to chodzi i nie o to czy były formatowane (czyli 3x ladowane i rozładowywane do końca) tu chodzi o to, że to jakiś badziew, lub źle działająca ładowarka, może ma przełącznik do ładowania 2 lub 4 baterii....moja taki ma i raz naładowałem tylko 2 sztuki...popatrzyłem sobie na aukcje i jeszcze raz - albo popsuta ładowarka, albo te akumulatorki są tak "wysokiej" jakości jak cena za nie i ładowarkę.

a jest cały temat o akumulatorkach do cyfrówek.
i o ładowarkach tam jest....najpierw czytać potem kupować

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...t=akumulatorki
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post