Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.02.2006, 19:54   #71
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Sprawa tego Siemensa za 115 zł już jest nieaktualna - choć w sumie trochę jednak tego żałuję - w dobrym stanie z gwarancją, dość tanio ... Mogłem kupić ale cóż ..
Może się jeszcze coś trafi - ale skoro jak napisał @Dorian są z nimi problemy - sam nie wiem - ten S55 też jest fajny - ale już droższy.

Cytat:
Napisany przez loki7777
Ja osobiscie noki 3510i bym nie bral, bo to straszny wynalazek, nadal bralbym na twoim miejscu c100 ale baterie pewnie bedziesz mial do wymiany(za jakis czas) a ta troche bedzie kosztowala
A wielu tak poleca Nokie
A na serio - ta 3510i jakoś mi na pierwsze wrażenie nie odpowiada - zarówno wygląd, jak i fakt, że wziąłem ją do ręki i pierwsze wrażenie było kiepskawe ...
A co do tego Samsunga C100 - wyczytałem na Forum Elektrody, że ktoś je odradzał, szczególnie, jeśli planuje się je nosić w kieszeni spodni -...bo się potrafią uszkodzić (złamać). Trochę mnie to zaniepokoiło ...
Co o tym myślicie ??
W kwestii zaś baterii - w sumie to są jednak drogie - szczególnie w porównaniu do np. Siemens'ów. I czy taki znacznie pojemniejszy model - jak podałeś @Dorian - można bez obaw stosować ?? I czy standartowa ładowarka da sobie z nim radę - w sumie raczej tak, bardziej boję się czy telefon to wytrzyma ?

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post