Cytat:
Shider napisa***322;(a)
ja czytam regularnie Chip-a i nie chce tu nikogo urazic ale moim zdaniem Komputer Świat to najwiekszy smiec na rynku polskich czasopism komputerowych
to co oni wypisuja moze jedynie rozsmieszyc ale nie ze wzgledu na wysoki poziom humoru redaktorow lecz na bzdury ktore tam wypisuja
|
a to ja jeszcze dorzuce cos co mnie w tym pismie dobilo, a mianowicie test wiatraczkow do procka. 1 miejsce zajmuje wiatraczek ktory mojego procka (Athlon XP 2000+) za cholere by nie schlodzil. natomiast JEDYNY wiatraczek ktory z tamtego rankingu nadawal sie do mojego procesora (nie liczac tych dla overclockerow, bo sa one cholernie drogie, choc wydajne, ale to nie dla mnie, po prostu chodzi mi o jedyny w tescie wiatraczek w cenie ponizej 100 zl, ktory poradzil by sobie z moim Athlonem) zajal...cos kolo 10 miejsca. zdziwilo mnie to bo myslalem ze w tym tescie biora pod uwage szczegolnie wydajnosc. a wiecie w czym ten pierwszomiejscowy wiatraczek pobil ten z 10? otoz byl 'lepszy' bo mial taki bajer jak...instrukcja. no comments. a w tescie procesorow napisali ze Athlona latwo uszkodzic przy zakladaniu radiatora. a o gumowych nozkach na procesorze, zabezpieczajacych przed uszkodzeniami zapomnieli?