Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.02.2006, 21:54   #3
Atlantis
Wymiatacz

Data rejestracji: 01.08.2004
Atlantis zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
co sprzęt to obyczaj - na moim sprzęcie (mimo, że spawarka 8x) więcej niż 6x (optymalnie 4x) nie wycisniesz, bo bufor tak szatkuje...(z drugiej jednak strony system dobry bo dławi się dość długo zanim plytke skopie). Co by tu wymagać od FSB133
Niby moja nagrywarka to też 8x, ale nigdy nie próbowałem nawet nagrywać z taką prędkością. Zawsze pamiętając przyzwyczajenia z CD-R nagrywałem najwolniej jak to tylko możliwe (czyli przeważnie 2x-2,4x) ale ostatnio właśnie słyszałem, że na nowszych nośnikach optymalne szybkości są nieco większe... Dlatego właśnie pytam jak to wygląda, bo wyniki opisanego przemnie testu mówią mi, że tak rzeczywiście może być.

Cytat:
Nick od tego miasta co sie zapadło, czy z serialu SG Atlantis ?!
Od miasta, chociaż tak się złożyło, że jestem również fanem SG Atlantis i ogólnie wszystkiego co związane z "Gwiezdnymi Wrotami" i to już od długich lat. O ile pamiętam to nick wziął się stąd, że niedługo przed zakupem modemu i postawieniem pierwszych kroków w Internecie przeczytałem jakąś książkę o Atlantydzie.
Potem musiałem powtarzać na listach dyskusyjnych SG, że działałem pod tym nickiem jeszcze zanim pojawiły się pierwsze newsy o planowanej kontynuacji pod tym tytułem.
Atlantis jest offline