Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.02.2006, 13:23   #71
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Brambus
Będę nadal "naciskał" na Ciebie Bartku, abyś się dzielił z nami swoją wiedzą, opierając się także i na naszych uwagach, spostrzeżeniach - wszak to my jesteśmy odbiorcami i czytelnikami Twoich książek.
Nie wiem czy nie widzisz, ze ja sie tutaj nie udzielam i udzielac nie bede. Zdania nie zmienie i jedynie sporadycznie zerkam jak sie nudze.

Cytat:
Napisany przez Brambus
Przyznałeś sam, że 7-mka nie jest najlepszym wytworem Nero AG i są aplikacje, które znacznie lepiej spełniają się w pewnych materiach.
Oczywiscie, ze sa inne i czesto lepsze. Jednak to nie powodu aby z gory zakladac, ze pakiet Nero 7 jest do bani. Tak samo masz na rynku OpenOffice i lepszy MS Office. Dzieki temu masz wybor i nikt nie zmusza Cie do kupowania akurat pakietu 7 skoro 6 Ci lepiej odpowiada.

Cytat:
Napisany przez Brambus
Na koniec - byłeś i będziesz dla mnie Guru, który jednak nazbyt cyzeluje swą wiedzę - czekał więc będę z cierpliwością na biblię Twego autorstwa, a jeżli moimi uwagami w jakiś sposób poczułeś się dotknięty (choć nie powinineś), to szczerze Cię przepraszam.
Odwiedz moja strone i zobacz co napisalem. Masz tam ksiazke pt ABC nagrywania plyt CD. Wydanie II. To ksiazka o jaka Ci chodzi. Co prawda nie ma 1000 stron a ok 300 ale zawiera wszystko co Cie interesuje. Bibli pisac nie bede bo sie to zwyczajnie nie oplaca. Dla wiekszosci ludzi liczy sie efekt koncowy i to by go uzyskac mozliwie szybko i bez zaglebiania sie w temat i szukania odpowiedzi na pytanie dlaczego tak a nie inaczej...
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post