Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2006, 00:32   #33
rocher
joanna

Data rejestracji: 22.08.2005
rocher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Przepraszam Ciebie, ale dalej odczuwam istote snobizmu w Twoich postach. Twoj problem polega na hardwarowym dowartosciowywaniu sie.

Moja rada, zainteresuj sie software i poznaj jego mozliwosci, a odstaw na bok hardware, bo tylko teoretyzujesz... powodzenia
A w moim odczuciu Ty strasznie lubisz odczuwać wyższośc nad innymi... może to wynika z jakiś kompleksów i w ten właśnie sposób próbujesz się dowartościować?
Bo zamiast pomóc lub ukierunkować jak mogę poprawić działanie kompa bez wydawania kasy (na czym naprawdę mi nie zalezy) to tylko krytykujesz, wyciągasz dziwne wnioski i osadzasz mnie na podstawie jednego posta, który jak juz napisałam wynika z mojej niewiedzy i własnie dlatego zadałam pytanie na forum, bo gdybym tę wiedze posiadała to nie ryzykowałabym pisania posta w obowie, że jakiś zakompleksiony osobnik bedzie chciał się dowartościować moim kosztem.

Sprawa druga, staram się poznać soft, na tyle na ile to możliwe. Lubie się uczyć i lubie umiec zrobić sama na swoim kompie wszystko (choć nie zawsze mi to wychodzi). Nie mam wirusów, trojanów, w tle nie chodza/nie uruchamiają mi się zbędne programy. Regularnie czyszczę kompa z syfu, sprawdzam hijackiem i silenrunners by kontrolować co tam mi się ładuje przy starcie i co ew. można wy******yć. Mam chyba w miarę dobrze skonfigurowanego antywira i firewalla, bo od dłuższego czasu nic mi się niechcianego nie przyplatało.

Dziś nawet zaryzykowałam i wgrałam sobie nowe biosy. Piszę zaryzykowałam, bo zawsze bałam się mieszać w biosach, w obawie że coś zchrzanię.

Ale nie ma sprawy, jesli jeszcze potrzebujesz się trochę dowartościować to Rocherka jest do Twoich usług
rocher jest offline   Odpowiedz cytując ten post