Cytat:
|
Napisany przez Conti
Czy tylko na MBIPG101-R04 oraz czy te płytki były / są z 1 walca ??
Wiesz, może trafiła się wadliwa seria, niestety wszystkim się trafia, a jeśli są one od jakiegoś mniej znanego "producenta" / sprzedawcy to i mogą być gorszej jakości niż Verbatimki - niestety mniej szczelna kontrola jakości.
Jak nagrywa na innych płytach ??
P.S.
Dostałem od znajomego pare płyt na testy - kupił walec 25 szt. TDK. On ma stacjonarną nagrywarke (panasonic) i na 10 płyt żadnej nie nagrał poprawnie. Ja wykończyłem następnych 6 płyt - 3 na benqu, 3 na liteonie. Całe opakowanie poszło do kosza. ZERO dobrych płyt. Nigdy więcej tdk.
|
To TDK z jedego walca. Szkoda że nie mam teraz innych plytek poza jedna dvd+rw ktora nagrywa bezblednie 4x. Dziwne jest to, iz nagralem moze z 15 wczesniej i wszystkie idealy po 99% (tez z tego walca). A od dzisiaj rano 10 do kosza juz poszlo. No jedna nagral z wylaczonym solid burn, ale jakosc po prostu zalosna. Ciezko jest mi sobie wmowic ze to wina plyt. Zawsze mialem super zdanie o TDK MBIPG101-R04 a teraz takie cos... Kupie w poniedzialek kilka verbatimek i potestuje. Napisze co wyszlo.