Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2006, 15:11   #8
ostryga27
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 06.01.2006
ostryga27 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Shabani
Obraz robiłem alcoholem i oczywiście mam mdf i mds. Obraz jest na pewno dobry, bo już kiedyś z niego instalowałem, tylko robiłem formata,a fifke miałem zainstalowaną na c i terz chciałem od nowa zainstalować. W ogole nie ma opcji autoodtwarzania, jak ręcznie wybieram autorun to wszystko pojawia się normalnie, wybór języka itd. Daję instaluj i nagle własnie ten komunikat.Nowy będę mógł zrobić dopiero za tydzień, kiedy znowu będę miał swoją płytke, a juz teraz chciałbym trochę pograć
A po zrobieniu formata zainstalowales ponownie alkohola poprawnie?
to mnie ciekawi:masz system na C:/ i na tym samym miales gre?
z tego co wnoskuje robisz cos zle,albo masz smietnik w systemie,albo cos z tym Alkoholem,i jaki autorum?przeciesz w obrazie nie mozesz tego wlaczyc,
tlumacze ci dokladnie:zgrales powiedzmy fifke na hdd D:/obraz,Alkohola masz na C:/ tam gdzie system prawda,montujesz wiru.1 klikasz na "zamontuj obraz" i wybierasz tego z hdd D:/fifa i go odpalasz i ma chodzic,jak nie to zrób format jeszcze raz i zainstaluj Alkohola i zrob j/w.
sorry ze ci tak tlumacze jak dla glaba ale masz cos nie tak,skoro obraz jest prawidlowy..
ostryga27 jest offline   Odpowiedz cytując ten post