Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2006, 18:08   #1
homosovietus
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.02.2006
homosovietus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jak wypalic ten obraz na plytke?

czesc, jestem nowy na forum i potrzebuje waszej pomocy. Sciagnalem sobie gre Blitzkrieg 2 na 4CD, ale mam problem polegajacy na tym, ze wszystkie CD dzialaja oprocz 4. Sa to wszystko MDF. CD1 CD2 CD3 mozna zarowno wypalic jak i emulowac za pomoca deamona. problem dotyczy CD4. Objawia sie to nastepujaco. Deamon (ani wersja 3.47 ani 4.0) nie chca go odczytac, obraz nie laduje sie. Nero nie chce go wypalic, poniewaz pokazuje ze obraz za duzo zajmuje (pomimo, ze zajmuje 870mb to przeciez mdf powinien sie zmiescic na 700mb). Probowalem juz nawet na plytach powyzej 800, dalej ten sam komunikat. Wiem, zapewne powiecie mi, ze obraz jest zwalony. uprzedze ta teorie. Chce pwoiedziec ze sciagnalem rowniez inny obraz tej gry, rowniez na 4 CD z innego serwisu i problem jest ten sam. Obraz jest na 100% dobry bo inni wypowiadajacy sie na forum serwisu graja w to.

Do Admina:
Jestem w posiadaniu ORYGINALNEJ wersji tej gry, ale niestety w wersji ITA (brat przywiozl z neapolu) i chcialem zagraqc w wersjie ang. prosze o pomoc jak rozwiazac ten problem.z powazaniem
Kornel
homosovietus jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online