Cytat:
Napisany przez demek
tak nie slychac go pod warunkiem, ze przytniesz obroty
sprawdzane na wielu modelach takze nie mow, ze to nie prawda
|
przytne czy nie, ważne, że nie słychać
Cytat:
Napisany przez demek
toszto ten proc bylby lepszy niz najepsze fx-57 selekty chlodzone azotem
takze jest to klamstwo
|
nie ja testowałem, nie będę bronić tego OC co napisałem, nie pisz w fakcie dokonanym - poczytaj komentarze, komentując mnie znowu...pomiń słowo bełkot ?
http://sklep.benchmark.pl/pelny_18166.html
Cytat:
Napisany przez demek
nie mam klapek na oczy z intelem jestem po prostu obiektywny w przeciwienstwie do innych a obalam tylko wasze bledne teorie tudziez spostrzezenia
|
Chcesz intela ? to masz... też nie mam klapek na oczach nie musisz mnie nawracać, bo ja Ciebie nie bede. Byłem za intelem teraz jestem za AMD.
Za rok może to ulec zmianie - ale intel musiałby mieć naprawde coś co mnie zainteresuje
Cytat:
Napisany przez demek
chcialbym zauwazyc, ze zestaw z ramem za 1000zl wyszedl 3500 zl bez drobnych, nie namawiam do kupowania procka za 2 tys a tym bardziej za 5 a text z testem fx-60 vs 840 nie byl kierowany do ciebie
|
dobra z ramem za 1000 zestaw za 3500 kosztem czego ? zakładam, że wliczasz w to LCD ? (ironia)
Cytat:
Napisany przez demek
nie uznajesz o/c no i ok nie kazdy musi krecic ale test tyczy sie klockow niepodkreconych czy to ten z drogimi czy ten u gory z przegladem 40 procesorow
|
tu się mogę zgodzić
Cytat:
Napisany przez demek
skomentuje to krotko...gdyby gigabyte produkowal pamieci wygrywalby w wiekszosci testow ...
|
nie wiem...na szczescie nie produkuje. Co to ma do gazet ?
PS
jak ja lubie takie dyskusje

tylko aby @janekc nie bał napisać się kolejnego posta w tym temacie