Cytat:
Napisany przez Patrix
przytne czy nie, ważne, że nie słychać 
|
w intelu tez mozna przyciac i tez wogole nie bedzie slychac wiec jeden jak sadze z twoich argumentow odpadl
moj "belkot" oznacza tyle ze gosc ktory na venice zrobi 4110 mhz klamie i to bardzo mocno a opinie z komputronika mnie nie interesuje - wystarczy mi forum na tweaku, pclab, dzikim i oc-team
Cytat:
Napisany przez Patrix
Chcesz intela ? to masz... też nie mam klapek na oczach nie musisz mnie nawracać, bo ja Ciebie nie bede. Byłem za intelem teraz jestem za AMD.
Za rok może to ulec zmianie - ale intel musiałby mieć naprawde coś co mnie zainteresuje
|
alez ja ciebie wcale nie nawracam bo kazdy robi to co chce sluchajac lub nie opinii innych
Cytat:
Napisany przez Patrix
dobra z ramem za 1000 zestaw za 3500 kosztem czego ? zakładam, że wliczasz w to LCD ? (ironia)
|
3500 to 3500 na wszystko co mialo byc kosztem niczego - tak oczywiscie w cenie jest lcd 32 cale
Cytat:
Napisany przez Patrix
nie wiem...na szczescie nie produkuje. Co to ma do gazet ?
|
tyle ma to do gazet, ze gdyby produkowal (nawet i najwiekszy syf) to bylby w czolowce a moze i nawet najlepszy
Cytat:
Napisany przez Patrix
PS
jak ja lubie takie dyskusje  tylko aby @janekc nie bał napisać się kolejnego posta w tym temacie 
|
kazde za i przeciw wplywa pozytywnie na wszystko
Cytat:
Napisany przez Qbi@k
Obalaj dalej "bledne teorie"  Moze w koncu jakas obalisz ![:-]](images/smilies/].gif)
|
kolego malo wiesz a najwiecej masz do powiedzenia
no ale rozumiem twoja "prawda" jest najlepsza podobnie jak "prawda" gloszona przez ojca rydzyka i jego radio ma ryja i tv trwam