Cytat:
Napisany przez demek
w intelu tez mozna przyciac i tez wogole nie bedzie slychac wiec jeden jak sadze z twoich argumentow odpadl
|
kosztem temperatury ? przyciac rozumiem zmniejszyc obroty, co za tym idzie mnie wydajne chlodzenie piekarnika (nie bierz tego ostatniego slowa do siebie)
Cytat:
Napisany przez demek
moj "belkot" oznacza tyle ze gosc ktory na venice zrobi 4110 mhz klamie i to bardzo mocno a opinie z komputronika mnie nie interesuje - wystarczy mi forum na tweaku, pclab, dzikim i oc-team
|
tak jak pisałem nie bronie mojego stanowiska w tym akapicie
jednak 'matematycznie' Mhz AMD i Intela porównać nie można bo to różne technologie. Jak widzisz AMD w stosunku do Intela konkuruje(!) mniejszą ilością Mhz... popatrz jeszcze na platforme powerpc.
Cytat:
Napisany przez demek
alez ja ciebie wcale nie nawracam bo kazdy robi to co chce sluchajac lub nie opinii innych
|
luz, mam nadzieje, że się wzajemnie słuchamy (czytamy czy jak tam)
Cytat:
Napisany przez demek
3500 to 3500 na wszystko co mialo byc kosztem niczego - tak oczywiscie w cenie jest lcd 32 cale 
|
tak zostawmy ten temat, bo kupując pamięci za 1tys, troche dziwne byloby stawiac maszyne na tym wartą jako całość 3,5tys

no nie ?
pamięci nie powiem - wypas ale reszta to zapewne wąskie gardła - reasumując niewykorzystany potencjał kości -kończąc na tym utopiona kasa...
Cytat:
Napisany przez demek
tyle ma to do gazet, ze gdyby produkowal (nawet i najwiekszy syf) to bylby w czolowce a moze i nawet najlepszy
|
dalej Cię nie rozumiem co ma ta firma do mojego zdania o gazetach...
co do 'syfu' to się zdarza można jechać na marce...tylko jak długo.
Cytat:
Napisany przez demek
kazde za i przeciw wplywa pozytywnie na wszystko 
|
niewątpliwie