Dyskusja: ...zestaw do oceny
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2006, 23:18   #33
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
w intelu tez mozna przyciac i tez wogole nie bedzie slychac wiec jeden jak sadze z twoich argumentow odpadl
kosztem temperatury ? przyciac rozumiem zmniejszyc obroty, co za tym idzie mnie wydajne chlodzenie piekarnika (nie bierz tego ostatniego slowa do siebie)

Cytat:
Napisany przez demek
moj "belkot" oznacza tyle ze gosc ktory na venice zrobi 4110 mhz klamie i to bardzo mocno a opinie z komputronika mnie nie interesuje - wystarczy mi forum na tweaku, pclab, dzikim i oc-team
tak jak pisałem nie bronie mojego stanowiska w tym akapicie

jednak 'matematycznie' Mhz AMD i Intela porównać nie można bo to różne technologie. Jak widzisz AMD w stosunku do Intela konkuruje(!) mniejszą ilością Mhz... popatrz jeszcze na platforme powerpc.

Cytat:
Napisany przez demek
alez ja ciebie wcale nie nawracam bo kazdy robi to co chce sluchajac lub nie opinii innych
luz, mam nadzieje, że się wzajemnie słuchamy (czytamy czy jak tam)

Cytat:
Napisany przez demek
3500 to 3500 na wszystko co mialo byc kosztem niczego - tak oczywiscie w cenie jest lcd 32 cale
tak zostawmy ten temat, bo kupując pamięci za 1tys, troche dziwne byloby stawiac maszyne na tym wartą jako całość 3,5tys no nie ?
pamięci nie powiem - wypas ale reszta to zapewne wąskie gardła - reasumując niewykorzystany potencjał kości -kończąc na tym utopiona kasa...

Cytat:
Napisany przez demek
tyle ma to do gazet, ze gdyby produkowal (nawet i najwiekszy syf) to bylby w czolowce a moze i nawet najlepszy
dalej Cię nie rozumiem co ma ta firma do mojego zdania o gazetach...
co do 'syfu' to się zdarza można jechać na marce...tylko jak długo.

Cytat:
Napisany przez demek
kazde za i przeciw wplywa pozytywnie na wszystko
niewątpliwie

Ostatnio zmieniany przez Patrix : 05.02.2006 o godz. 23:20
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post