Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2006, 00:50   #11
Raul___
Registered

Data rejestracji: 27.09.2003
Raul___ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Do Damianos L i Ghost_mode napisy maja taka sama nazwe jak film. W instrukcji nie ma ani słowa o formacie. Natomiast wyczytałem na jakims forum, ze uzytkownicy tego odtwarzacza wczytali te napisy w .srt tylko ze ponoc małe, mowil tez ktos ze da sie wczytac jeszcze .ssa i .smi.
Generalnie sprawdziłem to i wypaliłem na plytce film i te dwa pliczki napisy.ssa i napisy.srt i zadnego nie mogłem wczytac. "SUBTITLE OFF" i D***.

Co do tych metod naklejania napisow. To czy jest jakas metoda naprawde krotka - to znaczy do 20 minut trwania tego procesu.
Byc moze zle cos obsluguje(AviSubtitler zaczyna konwertowac i dobrze nakleja), ale on mi tworzy jakis ogromny plik, powiedzcie co z tym.

Natomiast co do AVI ReComp to mam jakies problemy z kodekami i nie chce mi wczytac avi poszczegolnych filmow.

W zwiazku z tym chciałem was prosić o jakiś krótki zestaw narzedzi do kazdego z tych formatow avi, mpg,rmvb,itd(kodeki, soft do dzielenia,łaczenia,wklejania, soft do odzielania sciezki audio, i coś do kompresji,konwertowania).

I drugi taki zestawik ale do DVD(tworzenie menu, wycinanie pewnych fragmentow z filmu - czasem sie przydaja , cos do ripowania).

Jesli znacie jakies ciekawe programy bardzo prosze o jakies propozycje. Zwracam uwage, ze raczej jestem beginner wiec soft w miare prosty

Wiem, ze takich tematow bylo dosyc, ale chciałem was prosić o opinie i cos do polecenia

Dziekuje i Pozdrawiam
Raul___ jest offline   Odpowiedz cytując ten post