Do Damianos L i Ghost_mode napisy maja taka sama nazwe jak film. W instrukcji nie ma ani słowa o formacie. Natomiast wyczytałem na jakims forum, ze uzytkownicy tego odtwarzacza wczytali te napisy w .srt tylko ze ponoc małe, mowil tez ktos ze da sie wczytac jeszcze .ssa i .smi.
Generalnie sprawdziłem to i wypaliłem na plytce film i te dwa pliczki napisy.ssa i napisy.srt i zadnego nie mogłem wczytac. "SUBTITLE OFF" i D***.
Co do tych metod naklejania napisow. To czy jest jakas metoda naprawde krotka - to znaczy do 20 minut trwania tego procesu.
Byc moze zle cos obsluguje(AviSubtitler zaczyna konwertowac i dobrze nakleja), ale on mi tworzy jakis ogromny plik, powiedzcie co z tym.
Natomiast co do AVI ReComp to mam jakies problemy z kodekami i nie chce mi wczytac avi poszczegolnych filmow.
W zwiazku z tym chciałem was prosić o jakiś krótki zestaw narzedzi do kazdego z tych formatow avi, mpg,rmvb,itd(kodeki, soft do dzielenia,łaczenia,wklejania, soft do odzielania sciezki audio, i coś do kompresji,konwertowania).
I drugi taki zestawik ale do DVD(tworzenie menu, wycinanie pewnych fragmentow z filmu - czasem sie przydaja

, cos do ripowania).
Jesli znacie jakies ciekawe programy bardzo prosze o jakies propozycje. Zwracam uwage, ze raczej jestem beginner wiec soft w miare prosty
Wiem, ze takich tematow bylo dosyc, ale chciałem was prosić o opinie i cos do polecenia
Dziekuje i Pozdrawiam