Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2006, 21:07   #8
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Po prawie roku dojechalem wreszcie z moja mx700 do MM
Koles obslugujacy byl BAAARDZO mily - w zyciu z takim czlowiekiem w miejscu publicznym sie nie spotkalem - przyjal myszke na podstawie paragonu (tydzien temu w srode), zapisal nr komorki ojca i zapewnil, ze zadzwoni, gdy tylko dostana odpowiedz od producenta.
Dodal rowniez, ze logitech jest porzadna firma i raczej nie naprawiaja myszek tylko odrazu daja nowa sztuke (moja miala zjechana farbe i lekko niechodzacy scroll w dol - po mrozie dostal takiego ataku, ze w ogole sie nie krecil! super ! ). Powiedzial tez, ze mozliwe, ze dostane mx1000, bo juz moga mx700 nie miec i spytal sie czy mi to nie przeszkadza.. (glupie pytanie ).

Po tygodniu oczekiwania - wczoraj (dobrze sie sklada, bo ojciec bywa w Lodzi w srody) dostalismy telefon, ten sam Pan powiadomil nas, ze czeka na nas nowa mycha i to MX1000 ..
i tak oto dzisiaj po 17.00 dotarla do mnie nowa mycha, nowszy model i z nowa gwarancja.. zyc nie umierac
Teraz posiadamy w domu dwie MX1000 i jestesmy zadowoleni, polecam wiec probowac reklamowac swoje mxsiedemsetki!

pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post