Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2006, 23:00   #89
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
no i super mi niestety wymienili na MX700 i dostalem nowa gwarancje znowu na 5 lat. Teraz czekam az znowu zlezie farba i pojde reklamowac. Licze na wymiane z doplata na cos z serii G np G7
Hmm, co do tej G7 to mam wątpliwości. Mam okazję tego używać i niestety muszę powiedzieć, że bez rewelacji. Jest bardzo czuła, fajnie programowalna i w zasadzie pod tym względem nie można mieć zarzutów. Jedną z rzeczy, które mnie denerwują, to wyprofilowanie - MX1000 lepiej leżała w dłoni, ale to chyba kwestia tego, czy ktoś lubi małe, czy duże myszki. No i G7 jest dużo lżejsza od MX1000. Druga drażniąca rzecz, to wymienne akumulatorki, które nie wytrzymują jednego dnia. Na MX1000 można pracować spokojnie kilka dni. Tutaj się nie da. Zaletą jest to, że akumulatorki są 2 i nie trzeba przerywać pracy. Ale zmienianie codzienne jest wkurzające Tak więc, jeżeli ktoś ma MX1000, to może się G7 rozczarować.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post