Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2006, 23:13   #91
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
o, a jednak czytasz nowe posty.., wiec moge Ci powiedziec - dziekuje
gdyby nie Ty, to chyba bym nawet nie probowal jej reklamowac..
Czytam tylko te w ktorych zabralem kiedys glos. Innych nie przegladam. Ciesze sie, ze jestes zadowolony z wymiany bo nalezala Ci sie jak kazdemu innemu uzytkownikowi MX700.

Cytat:
Napisany przez Bartez
Jest bardzo czuła, fajnie programowalna i w zasadzie pod tym względem nie można mieć zarzutów. Jedną z rzeczy, które mnie denerwują, to wyprofilowanie - MX1000 lepiej leżała w dłoni, ale to chyba kwestia tego, czy ktoś lubi małe, czy duże myszki. No i G7 jest dużo lżejsza od MX1000. Druga drażniąca rzecz, to wymienne akumulatorki, które nie wytrzymują jednego dnia. Na MX1000 można pracować spokojnie kilka dni. Tutaj się nie da. Zaletą jest to, że akumulatorki są 2 i nie trzeba przerywać pracy. Ale zmienianie codzienne jest wkurzające Tak więc, jeżeli ktoś ma MX1000, to może się G7 rozczarować.
Osobiscie wole duze i wygodne myszy. Koniecznie powinny pracowac dosc dlugo na akumulatorze i myslalem ze G7 dzieki 2 akumulatorom pozwoli mi na dluzsza prace a tu okazuje sie, ze trzeba co chwile je zmieniac wiec to dla mnie odpada.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online