Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2006, 10:10   #1055
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Qbi@k
...
Czy warto kupic? Gralem w WoWa i musze powiedziec ze gra bardzo mi sie podobal Niestety brak kasy... A na piratach nieciekawie sie gra ...
Tak, warto kupić. Tylko jeśli chodzisz do szkoły radze nie kupywać przed wakacjami. Zawalisz szkołe.

Cytat:
Napisany przez Qbi@k
...
Narazie do Guild Wars przekonuje mnie tylko brak miesiecznego abonamentu. Czytalem pare recenzji ale chcialbym poznac wasze opinie o grze I jeszcze jedno... Niezabrdzo przepadam za graniem w teamie. Wiem ze esencja tej gry jest wlasnie ten aspekt gry Ale czy da sie grac bez niego na dluzsza mete? (tzn. bez druzyny)
Bez drużyny nic nie zdziałasz. Co prawda są Henchmani (takie "boty") ale one nie umieja rozgrywac taktyk itp. Z henchami możesz zrobic 4-5 pierwszych misji, pozniej juz poprostu bedzie bardzo ciezko.

Cytat:
Napisany przez Qbi@k
...

I rzecz najwazniejsza. Tworzenie i rozwoj postaci Jak to wyglada? Jakie sa opcje rozwoju, czy jest ich duzo i czy jakis podobny system moge znalezc w innej gierce RPG? Jak ktos moze to niech zapoda mi jakiegos screna z okienka z rozwojem postaci
kazda klasa ma 5 Atrybutów w tym 1 Pierwszoklasowy tzn. np. E/Me ma 4 Atrybuty mesmera i 4 Atrybuty Elementalisty + 1 Pierwszoklasowy Elementalisty. Do tych atrybutów rozdzielasz Attribute Points. Za kadzy lvl dostajesz pare takich punktow. Co najlepsze zawsze mozesz zmieniac przyporzadkowanie AP do atrybutów.

Cytat:
Napisany przez Qbi@k
...
Acha jeszcze wazna sprawa. Wymagania Z tego co widzialem gierka pojdzie na GF2 ale wazne zeby sie nieprzycinala. Gra tu ktos na tym badziewiu?
Moj PC: Sempron 2800+, 768MB, GF2 MX 100/200
Pójdzie. i nie bedzie przycinać. GW jest bardzo wymagajace co do RAm'u ale 768MB wystrczy w zupelnosci.

Cytat:
Napisany przez Qbi@k
...
Kupowac teraz czy czekac na dodatek?
I ostanie pytanie Sa lagi?
Jesli kupisz dodatek to nie będziesz miał dostepu do lokacji z podstawowej wersji. Ja radze kupić teraz i pozniej jeszcze dodatek.

Lagi sa tylko kiedy dużo osób przechodzi np. ta sama misje. Albo kiedy jeden z członków drużyny ma wolny net. Jednak nie zdarza się to czesto.

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post