Cytat:
Napisany przez hetman14
[...] zaznaczam ze nic nie sciągalem i nic nie wiąze sie z piractwem z góry dzięki !!!!!!!!!!!
|
Ciekawe...
Cytat:
[...] mam pytanie chce nagrac folder gry PS2 na plytke (chyba mam z niej zrobić obraz) prawda wiem ze programmem UltraISO moge to zrobic ale proboje i nic niewiem jak to zrobic pomozcie , wiem jak nagrywac archiwum rara na plytke i gry chodzą ale folder z zawartością raru to niewiem pomozcie bo ja robilem tak metodą przeciagnij upuść w programie UltraIso dalem zawartość tego folderu i zapisalem to jako obraz *.ISO i nic nie idzie pomozcie bardzo prosze [...]
|
Hmm... na początek muszę Ci parę spraw wyjaśnić:
Robisz obraz płyty do *.iso. WinRAR domyślnie kojarzy ten format stąd ikona programu. Prawdopodobnie masz zaznaczone w windowsie ukrywanie rozrzeżeń plików co powoduje spustoszenie w umysłach młodych palaczy
Nie korzystam z UltraISO, więc nie wiem czy da się w nim zrobić kompilację
UDF/ISO. Być może dlatego nie działa, być może nie...
Są gry, które sprawdzają LBA plików. Jeśli, któregoś nie znajdzie, gra nie ruszy lub się zawiesi w danym momencie. Są gry, które mają nie ponazywane pliki przez co są niewidzialne dla napędu. Jeśli wypakujesz taki obraz rarem to w pierwszym przypadku: musisz budując obraz przydzielić plikom takie samo LBA, w drugim: rar zgubi wszystkie ukryte pliki ponieważ opiera się na informacji z TOC.