Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2006, 21:51   #7
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zapomnialem sie jeszcze psytac jaka siec szanowny kolega ro29 wybral
Osobiscie jestem za TAK TAK. Mialem POP, ale to co zrobil Orange z ta oferta jest dla mnie niepojete (chodzi mi o zniesienie 1 gr/sms) No i postanowilem zrezygnowac z ich uslug, bo nic wiecej mnie tam nie trzymało...
Jestem bardzo zadowolony z TT - 19 gr/min do 5 wybranych numerow (Era/Heyah/Stacjonarne). Stawka podstawowa za niedlugo zmniejszy mi sie do 69/16gr. Jak dla mnie same plusy Bramka jest dla mnie zupelnie wystarczajaca - 10 sms i 1 mms starczy mi w zupelnosci. Inni operatorzy maja swoje bramki wiec najmniejszych problemow nie mam. Co do bramki Orange (dla zarejestrowanych) to bardzo rzadko smsy dochodzily, a jezeli juz, to bardzo spoznione (czasem nawetdo 12 godzin .
Ogolnie bardzo polecam TT, obecnie chyba najlepsza oferta na rynku prepaid...

@ro29 - zycze jak najlepszych wrazen z zakupu. Choc osobiscie wybral bym Sagem MY-X1. Ma go moj tata własnie w TT, za 100+50 zl. Bateria trzyma wysmienicie (tydzien), dzwoni i smsuje, a coz wiecej potrzeba dla własnie tych starszych uzytkownikow ktorzy nie wymagaja zbyt wiele... Jedyne co w sagemach jest porazka... to slownik T9 - brak mozliwosci dodawania własnych wyrazow (jezeli na liscie nie ma tego konkretnego). Ale i tak wole recznie pisac smski zwlaszcza ze mam juz klawiaturke opanowana na pamiec.

Osobiscie marzy mi sie teraz Motorola MPX200. Ma wszystko czego chce... Dzwoni, SMSuje, ma karte pamieci i odtwarza MP3. Dla mnie bajka Tylko kasy brak niestety ale jak sprzedam mojego Sagema MY-X6 to moze uda mi sie dozbierac

Pozdro!

PS
@Smartek. Na twoim miscu ugryzlbym sie jeszcze w jezyk. Nie wiem czy widziales zdjecia z Nokii seri N. Ja osobiscie nie wiec jeszcze nie wiem co i jak, ale widzialemjuz ze wstawili optyke Carl-Zeiss

Ostatnio zmieniany przez mallow : 09.02.2006 o godz. 21:53
mallow jest offline   Odpowiedz cytując ten post