Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2006, 23:33   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a ja dzisiaj miałem taką sytuację: płyta DVD ze zdjęciami, na NEC 3540A ScanDisc pokazał czerwone kropy, DVD-Rom Samsung nie, więc odpaliłem BadCopy z niego i się wysypał - mielił w miejscu i koniec. dane odzyskane - czym? - explorer Windowsowy dał radę

edit: ale z ilości fot wynika, że pominął 10 - widocznie uszkodzone. na ponad 1400 ujdze

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 09.02.2006 o godz. 23:55
ed hunter jest offline