Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.02.2006, 12:37   #106
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez devil-80
a powiedzcie mi jak jest z tymi wiadomościami w SE??i jak długo trzyma bateria,przy takim średnim użytkowaniu,i zabawie.
Przy zabawie potrzyma Ci nawet krocej niz 3 dni. Jezeli chodzi o sms to przy wyjsciu zeby do niego wrocic musisz zapisac w kat. "Draft" - "Robocze". Fakt, sygnalu sms nie zmienisz, niestety, masz 6 fabryczny i tymi trzeba sie zadowolic. mam tego SE juz pol roku i powoli mi nawala joy, ciezko chodzi "w dol". Po za tym nie mozna wylaczyc dzwieku cykniecia aparatem.

Jest jeszcze jedna wada o ktorej nie jest napisane. SE k700i ma taka klapke gumowa, ktora zaslania wejscie pod ladowarke, zestaw "handsfree" - sluchawki itp. i jezeli chodzi o dluzsze uzytkowanie (u mnie to zaczelo sie robic juz po 3-4 miechach) to ta klapka sie wygina do tego stopnia ze przy jej zamknieciu po prostu odstaje i wyglada to malo estetycznie zeby nie powiedziec brzydko i wku*wiajaco

Telefon jest faktycznie swietny jezeli chodzi o intrerfejs i generalnie obsluge i naprawde mozna smialo go polecic, jednak ja sie bede po woli staral go zmienic, ale chyba na cos podobnego. No chyba ze uda mi sie dorwac po znajomosci SE W800i albo Nokie 6230i - zej*bisty telefon!
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online