Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.02.2006, 19:38   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez devil-80
przede wszystkim bdb manual jak na aprat tej klasy,no i foci też nieźle,jest niezbyt dużych rozmiarów,a co do sony to raczej robią dobre telewizorya ten aparat to niby do czego porównujesz??do Canona za 590 zł,ten sony kosztuje dobry 1000zł więcej,i jest to zabawka dla ludzi lubiących mieć dziwnie wyglądający sprzęt.Dlaczego A520 jest lepszy od A510 z tego co mi wiadomo to ma tylko większą matrycę ,a reszta bez zmian i jest gorszy bo robi większe szumy.
A520 nie ma większej matrycy tylko większą rozdzielczość matrycy. To nigdy nie był wyznacznik jakości zdjęć, ale akurat 3,2Mb pixela, którą ma A510 może się przy chęci zrobienia większej odbitki okazać zbyt mało. 4MB z A520 według mnie wystarczą już w zupełności. Co do szumów, to pod tym względem Canony są wyjątkowo dobre, więc nie przewidywałbym problemów w tej kwestii w żadnym modelu.

Przewagą A520 nad 510 jest również obsługa. Szczegółów nie podam, ale zachwalany przez ciebie tryb manualny dobrze dopracowany jest właśnie w nowszym modelu.

@ Gallus

Ja bym się od takich wynalazków trzymał z bardzo daleka. Co najwyżej ten ostatni może się do czegoś nadawać, ale to też trzeba by najpierw dokładnie przetestować. Generalnie te wszystkie aparaty nieznanych firm o niesamowitej rozdzielczości itp. to zwykłe oszustwo i nie warto nawet rozważać ich zakupu.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post