Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2006, 08:48   #26
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
won ta ja mowie tuskowi i praktycznie PO (praktycznie bo nie wszyscy sa winni). Tyle mnie w tym temacie bo na te tematy to sie tu pisać nie da
w kwestii (nie)zadowolenia tak czy owak jesteście mniejszością
O matko i córko! W jakim Ty świecie żyjesz? Kłamstwa i obłudy? Nie pamiętasz jak Kaczyniak zarzekał się przed wyborami prezydenckimi, że żadnych paktów z samoob. nie zawierał? A potem wyszło na jaw, że były listy... a teraz to co się dzieje? Obsadzanie stanowiskami wszędzie gdzie się da! Prawie wszystkich w kuratoriach szkolnych wymienili! Na temat powiązania z Rydzem... Znam ludzi, którzy mieszkają ok. 300km od Torunia i co najmniej raz w miesiącu urządzają pielgrzymki do 'Rydzykowa', stają przed bramą RM i się modlą!!!! i oni właśnie głosowali na PIS! I dlatego PIS jest teraz na piedestale! Czekaj no ku**a jak będziesz płacił dziesięcinę Rydzykowi to może w końcu zrozumiesz...

A co do samego Kaczyńskiego - toż on nawet się wypowiedzieć dobrze nie potrafi. Nie chodzi też o jego wygląd, ale zobaczcie jak on się zachowuje - jak by miał w dupie rozmówcę, nigdy nie patrzy w oczy osobie z którą rozmawia. Nie mogę patrzeć na tego idiotę.
Kris jest offline