Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2006, 10:08   #25
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Exclamation

Cytat:
Napisany przez ryba120
Panowie nie wiem czy się zgodzicie ze mną, ale na dzień dzisiejszy to jedynie Verbatim trzyma klasę. Pozostałe marki schodzą na psy. Co chwilę zmieniają się jakości ich płytek. Ja od dłuższego czasu nagrywam tylko na Verbatim DVD+R x16
ja się nie zgadzam, jedyne płyty, które cały czas trzymają jakość to SONY DVD+R 8x - nic się nie zmienia, wszyscy co kupili są zadowoleni, Verbatim DVD+R 16x jest dla mnie gorszy niż ten co już znika z rynku DVD+R 8x.

przy płytach Sony, bardzo ważne dla mnie jest to, że każda pali się prawie identycznie jakościowo, co widać na testach.

mam teraz Maxelle R03 002, 4x palą się nieźle, ale przy paleniu 8x (co się często na NEC3540A nie udaje) jakość jest od bardzo dobrej do tragicznej.
co płyta (z tego samego kołka) to inna jakość.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.02.2006 o godz. 10:12
ed hunter jest offline