Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2006, 13:28   #11
flobber
starszy wypalacz

Data rejestracji: 26.01.2006
flobber zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez aeiouy
sorki nie doczytalem

A co do mojej jedynej próby wypalania LF to nie mogę za bardzo się wypowiadać, bo wypalilem na zwyklej plytce TDK (nie labelflash) po stronie danych zdjęcie mojej żony z dzieckiem wyszło całkiem sympatycznie, ale żeby coś zobaczyć trzeba się nieźle namachać płytą, aby złapać dobry kat do światła Ale powiem, że warto było stracic gwarancje przerabiając 4550a na 4551

Pozdrawiam
Ja tez wlasnie jestem po wypaleniu pierwszego LF po stronie danych i... program nie pozwolil mi na wypalenie wiecej niz 5 mm, pomimo ze mierzone linijka bylo 1 cm (jak mu ustawilem 10 to i tak wrocil do 5 mm), przez to czcionke dalem 10 i napis wyszedl maly i pozostala spora ilosc niewykorzystanego miejsca. Tyle dobrego ze sie to nagralo w 5 minut z najwyzsza jakoscia (tyle za ta najwyzsza jakosc IMHO nie jest taka znowu wysoka - napis wyglada jak drukowany iglowka )
Ponadto w narzedziach do wstawiania pola gdy wstawialem Tytul dysku to ten napis Tytul dysku pozostal i sie nagral, a dopiero wokol niego byl tytul jaki wpisalem.
Jednakze z innymi narzedziami do wstawiania pola (np. Data wydruku) byl klopot taki, ze w odroznieniu od Tytul dysku nie ustawial sie automatycznie w wolnym polu, a proby przesuwania powodowaly przesuwanie napisu razem ze srodkowym punktem oznaczajacym srodek dysku (natomiast przy przesuwaniu Tytul dysku srodek pozostawal ciagle na srodku), czy u Was tez tak jest? Bo zrezygnowalem z proby nagrania Data wydruku z tego powodu, zostal tylko tytul dysku.

Ostatnio zmieniany przez flobber : 11.02.2006 o godz. 14:24
flobber jest offline   Odpowiedz cytując ten post