Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2006, 14:07   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No dobra, kilka odpowiedzi to niektórych pytań:

@ nowygienia

Tak, zdjęcia są prawdziwe. Wierz mi, że we Wrocławiu materiału na takie dokumentowanie jest wystarczająco dużo i nie ma raczej potrzeby tworzenia czegoś samemu w programach graficznych.

@ Prometeusz

Ze zdjęciami dziur generalnie jest trudno, bo tak, jak napisałeś - nie oddają one tego, co się czuje jadąc samochodem i generalnie tego, co widać z samochodu. Ale akurat te zdjęcia, które na razie umieściłem nie miały czego aż tak oddawać, bo tak jak napisałem, to tylko dowód na to, jak miejscami wygląda asfalt. Te największe dziury na razie ciągle są pod wodą i nie mogę zrobić zdjęć.

@ Smartek

To, co przedstawiłem na zdjęciach nazwałem wyraźnie "drobnymi nierównościami nawierzchni" Tak, jak napisałem - te największe, które chcę sfotografować, są na razie ciągle pod wodą. Zrobiłem więc to, co wczoraj się dało w miejscach, gdzie nie było wody. Ale w żadnym razie nie były to zdjęcia dużych dziur. Co najwyżej miejscami obszernych i generalnie wyglądu asfaltu we Wrocławiu.

A posta pisałem koło 20 minut, może pół godziny. Ja szybko piszę na komputerze.

@ Maciej

Tutaj chcę najwyżej porozmawiać na ten temat i ewentualnie - jeśli komuś się będzie chciało, zobaczyć zdjęcia i jakieś dokumentacje z innych części Polski. Do ZDiK-u nawet bym napisał i kto wie, czy tego nie zrobię, ale na razie do dłuższego czasu przymierzam się do zrobienia strony powiedzmy ogólnie o wrocławskich drogach, chociaż cel przyświecałby mi nieco inny. Do tego pory nie miałem czasu, ale właśnie kończę egzaminy, więc spróbuję się za to wziąć.

Problemem największym jest dla mnie zrobienie sensownie wyglądającej strony. Jeśli ktoś byłby w stanie mi w tym pomóc, proszę o kontakt na priva.

@ Siwy

Nazwanie Krakowskiej ulicą to już chyba trochę zbyt optymistyczne stwierdzenie.. To trochę daleko ode mnie, ale ta "droga" plus te dwa wiadukty w dalszej jej części to dwa miejsca, które również chciałbym sfotografować..

Witosa natomiast nie kojarzę.. w którym to miejscu?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post