Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2006, 21:12   #1
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
XX Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Turyn 2006

Witam !
Postanowiłem założyć ten topic, bo tak sobie patrzę, że jeszcze takiego nie ma - a przecież od wczoraj mamy XX Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Turynie - jedną z najważniejszych imprez sportowych 2006 roku - a na pewno najważniejszą w sportach zimowych !!

Wczoraj odbyło się otwarcie - mi osobiście się podobało - nawet bardzo - np. ten pokaz lotu skoczka czy piękne zapalenie ognia olimpijskiego. I bardzo przyjemne było to, że sportowcy byli w centrum zdarzeń - bo przecież oni są najważniejsi - i te przemówienia z trybuny położonej pośrodku sportowców - naprawdę ktoś tym razem sensownie pomyślał

A dziś już zaczęła się rywalizacja - niestety na za dużo liczyć nie możemy - ale nadzieja zawsze jest - ja optymistycznie liczę na kilka medali
Na początek niezły był występ Tomasza Sikory - gdyby nie fatalne strzelanie byłby bardzo wysoko, a może i medal ...
Nieźle występ zaczeli skoczkowie - cała czwórka bez problemu zakwalifikowała się do konkursu, niezłe skoki mieli oprócz Małysza także Mateja i Stoch - miejmy nadzieję, że jutro będzie jeszcze lepiej
Tylko jak usłyszałem tą opowieść Małysza o tym domu gdzie mieszkają - nie znam całości wypowiedzi - ale ponoć zimno tam, wiatr hula, nie ma energii cały czas - jeszcze się rozchorują...
Bo niestety pozostali nasi sportowcy czują się nie najlepiej ostatnio - co napawa niepokojem.
Ale trzymamy kciuki i miejmy nadzieję, że będziemy nie raz miło zaskoczeni

ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online