Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2002, 09:13   #1
billas
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.10.2002
billas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy Nie Mogę Niczego Nagrac,dlaczego?

Witajcie.Mam nadzieję ,ze znajde tu potrzebna mi pomoc.Otóz,posiadałem u siebie w kompie nagrywarkę tdk..i wszystko chodziło bez najmniejszego problemu az do czasu pierwszego przeinstalowania systemu operacyjnego.Wówczas zeczeły dziac sie cuda.Pomimo wgrania wszelkich sterowników,których uzywał moj komp,nagrywarka ogłosiła strajk.Na 10 CD nagrywało się srednio 2.Pozostałe były do kitu.Nagrywarka ni z gruchy ni z pietruchy ,odmawiała posłuszenstwa w trakcie procesu nagrywania tj.zawiesała kompa lub najzwyczajniej w swiecie restartowała system.Po zmianie programu a raczej jego wersji(Nero burning),wgraniu sterowników aspi,sytuacja nie uległa poprawie.Poradzono mi bym kupił nowa nagryware,gdyz ta pewnie jest zepsuta.Tak tez zrobiłem.Wczoraj wsadziłem w bebechy mego kompa nowiutkiego Liteona 40125s..wrzuciłem czystego vd-ka i....TO SAMO!!Na 4 szt cd nagrała sie jedna!Komp nadal sie restartuje.Co jest tego powodem.Dodam,ze Nagrywarka podłaczona jest tak jak była pierwotnie,przed przeinstalowaniem sysytemu,kiedy wszystko było w jak najlepszym porzadku.Nie wiem co mam robic!?Błagam,pomocy!!
billas jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online