Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2006, 00:03   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Sam miałem rano założyć taki temat, ale wyleciało mi z głowy.. No ale dobrze, że jest

Co do rozpoczęcia igrzysk to mnie generalnie te pokazy zwykle nudzą i tak było również i tym razem, ale nie do końca, bo było kilka ciekawych smaczków. Szczególnie podobał mi się ten pokaz skoczka narciarskiego.. Ponad 200 osób i takie zgranie.. to rzeczywiście zrobiło na mnie wrażenie.

Samo zapalenie znicza również było przyjemne, chociaż mi cały czas w pamięci pozostaje to z Barcelony.

Z reszty pokazu jeszcze kilka rzeczy mi się podobało a reszta.. w sumie przygotowana została dobrze i myślę, że mogła się podobać.

A jeśli chodzi o same już zawody to rzeczywiście nasi skoczkowie skakali całkiem przyzwoicie i jeżeli w konkursie utrzymają taką formę, to możemy liczyć na dobre miejsca. Czy na medal to nie wiem, ale na olimpiadzie wszystko jest możliwe więc trzymajmy kciuki

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post