Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2006, 01:36   #25
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cool

Cytat:
Napisany przez Marecki73
Zmieniłem ostatnio kartę graficzną i w dodatkach jest gra CMR2005 wersja DVD, zastanawia mnie jedno czy sobie powiesic na ścianie czy zrobic podstawek pod szklanke. Orginał a nie chodzi, z tymi zabezpieczniami to już przesadzili jak bym miał kupic takom gre w sklepie ( w zasadzie to zapłaciłem za niom) osobno i słono zapłacic to spazmow bym dostał. Mieli mi DVD w napedzie 25 minut i twierdzi ze nie zgadza sie klucz...jak to przeciez ORYGINAL.
potrzebny tłumacz z klingońskiego
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post