Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2006, 12:53   #8
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Prawda, występ Justyny można ocenić na plus - dla mnie spełniła podstawowy plan, zajmując punktowane miejsce w pierwszej ósemce. Patrząc na wyniki to miała szanse na siódme miejsce, a może nawet na pierwszą piątke - ale cóż rywalki jej w pewnym momencie odjechały, ponoć też trochę zbyt długo zmieniała narty.
Ale uwzględniając, że to nie jest jej koronna konkurencja - to jest dobrze - oby zdrowie i kondycja nie zaszwankowały to będziemy mieć nadzieję na kolejne dobre występy - a będzie ich jeszcze kilka.
Ważne, że widać było, że walczy i się nie poddaje (a znana jest z tego), co przy jej młodym wieku i dużej ambicji dobrze rokuje na przyszłość - a co niestety jak wiadomo, nie jest domeną wszytskich naszych reprezentantów...

Wczoraj niestety poniżej oczekiwać wypadł Paweł Zygmunt - co prawda trudno tu było liczyć na miejce nawet w pierwszej ósemce - ale 18 lokata to niestety raczej kiepski występ.
Troszkę poniżej oczekiwać wypadła także para sportowa - Zagórska/Siudek - ja osobiście liczyłem na wystep trochę lepszy - chyba jednak ta para ma najlepsze już za sobą - bądź co bądź kilka sukcesów na koncie ma. I niestety ich pożegnalny występ na olimpiadzie raczej do tych największych zaliczyć nie będzie można. Mam jednak nadzieję, że uda im się awansować o jedną lub nawet dwie - trzy lokaty do góry.

A po południu trzymamy kciuki za skoczków - oby dali z siebie WSZYSTKO, no i oczywiście oby pogoda nie namieszała

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post