Dyskusja: Simplus -> pytanie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2006, 14:42   #10
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
U mnie jest tak samo na telefonie i w eboku
PS Ale może to dlatego, że sprawdzam konto za pomocą kodu *100#

Może wie ktoś gdzie zgłosić błędy skrypcie ebok-a?
Miałem taką sytyacje, mój brat ma telefon w plusie na abonament i mialem włączyć mu pakiet 500sms za 5zł, w eboku kliknęłem aktywuj jako krotność wybralem 1, i w kolejnym kroku potwierdzilem ostatecznie chęć korzystania z usługi. Stronka przeładowała się przyszdł sms, że usługa została włączona, ale w aktywnych pakietach nie było jeszcze wyświetlonej usługi, wiec po ok. 5 minutach kliknelem odśwież... brat zdziwony mówi, że dostal kolejnego smsa o aktywacji usługi, stwierdzilem, że może poprostu nastąpił jakis błąd. Za kolejne 5min znowu odświeżyłem strone, a po chwili brat dostał smsa... troche się zdziwiłem, no ale cóż jeszcze nie zalapałem o co chodzi..
na liście pakietów nadal nie był wyświetlany pakiet 500 smsów, więc stwierdziłem, że ebok ma pewnie jakieś opóźnienie. Wyłączyłem stronke i po jakiś 2 godzinach zalogowałem się kolejny raz i tym razem okazało się, że usługa została włączona trzykrotnie. Przypomniało mi się odrazu czym było to spowodowane Troche szkoda tych 10zł bo brat raczej nie wykorzysta 1500smsów...
gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post