Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2006, 22:03   #14
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
A co do występu skoczków, to ja generalnie też uznałbym go za udany. Generalnie ich skoki nie rozczarowały, a jedynie było pewne uczucie niedosytu po nawet nie samym skoku, ale miejscu Adama. Uważam, że zaprezentował się dobrze, ale było naprawdę blisko do zdeycdowanie lepszego miejsca, a może nawet podium (ten 1 metr..).

Ale generalnie było lepiej niż jest zwykle
Zgadzam się - było po prostu dobrze - a patrząc na ich ostatnie występy to lepiej niż można było oczekiwać. Ale zawsze niedosyt pozostaje ... szczególnie, że do medalu Małysza nie było wcale tak daleko ...

Cytat:
Napisany przez Predi
ja jestem zadowolony, ze bylo ich az 4 w drugiej serii
od razu widac robote "Blacharza i Zoledzia"
Też już tak napisałem w poprzednim poście - jest to dobry występ całej czwórki, nie tylko Małysza. Tylko trochę szkoda, że Hula i Mateja jakby w drugiej serii troszkę odpuścili - a może to tylko moje wrażenie i po prostu im nie wyszło ...
A co do kadry trenerskiej - chyba za późno przypomniano sobie, że była kiedyś taka dobra ekipa, z którą Adam wygrał trzy razy z rzędu Puchar Świata.
A co do Kutina ...mhmm jak go widzę, to zawsze się śmieję - i to zarówno z tej jego fajnej czapki , ale też z faktu, że jak chce dziennikarz porozmawiać o skoczkach to udaje się ... do drugiego trenera Łukasza Kruczka - no bo z Kutinem to jakoś nieswojo po angielsku ...
Co nie znaczy, że mam coś przeciw obcokrajowcom jako trenerom - jak się sprawdzają i są dobrzy - czemu nie - tylko jakoś nie widzę, żeby Kutin się sprawdził ...

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post