Jesli chodzi o konfiguracje kompa to Athlon(tm) 64 3200+ na tym win XP x64. Naped jest tylko jeden czyli nagrywarka DVD LG, po zainstalowaniu Deamon Tools jest jeszcze naped wirtualny ale przed instalacja Deamon'a objawy byly takie same.
Jesli chodzi o wersje nero: przelozylem nagrywarke do innego kompa na ktorym jest Win Xp x32. Zainstalowalem tam kilka wersji nero 6.x , pozniej nero 7 i objawy byly takie same. Obie opcje dla DVD sa niedostepne, podczas gdy w dowolnym nero zmienie z DVD na CD jest juz roznie. Raz mam naprzyklad mozliwosc zamkniecia sesji a nie mam mozliwosci wyboru trybu nagrywania a innym razem obie opcje sa niedostepne czyli tak jak przy probie nagrania DVD.
Zaczynam sie juz gubic w tym wszystkim..
Czasem chce cos dograc do plyty DVD R (nie tworzac dysku multisesyjnego) i pozniej zamknac sesje a teraz jest to niemozliwe
Probowalem sciagnac ASPI pod wersje x64 ale nie udalo sie. Znalazlem cos takiego jak Nlite w ktorym jest podobno wsparcie dla x64 ale przy probie instalacji zada .NET Framework 2.0
Bez sensu instalowac tyle roznych rzeczy tylko dla samego ASPI. Czy wyszly juz te sterowniki same w sobie ? Moze to cos pomoze...
Zastanawiam sie czy sama nagrywarka moze byc az tak stara aby nie miala mozliwosci nie zamykania sesji.. Naprawde nie mam juz pomyslow.
|