Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2006, 15:13   #192
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez frog
Nie wiecie czy ta stabilizacja obrazu w S2 rzeczywiscie cos pomaga? Bo czytalem komentarze ze niby o dupe rozbic jest i ze w panasonicach jest lepsza. Kurde ta tak mi sie widzi ten Canonik
stabilizacja pomaga i to wyraźnie, w Panasonicu może jest lepsza? nie wiem.
Canon S2 IS to wypasiona zabawka, tylu bajerów nie ma chyba nic w tej cenie, ale Panasonic ma pierścienie na obiektywie.....

sam nie wiem, jak dla mnie to S2 IS jest dobry, wiadomo, że CHCĘ LEPSZY
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post